Yogamatte rusta

Yogamatte 4 mm PVC – Yoga & wellness – Rusta.com

Yogamatte laget av miljøvennlig PER (Polymer Environmental Resin) og naturlig jute, tekstilfibre fra stammen på hurtigvoksende jute.

Yogamatte i standardtykkelse 4 mm som gir god demping og stabilitet. Passer først og fremst til yoga med mye stående øvelser og balanseøvelser.

Yogamatte Premium Support 6 mm TPE – Yoga & wellness

Yogamatte Premium Support 6 mm TPE – Yoga & wellness – Rusta.com

Se priser på Yogamatte Premium Grip til 229,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de …

Premium yogamatte er hele 6 mm tykk og passer for deg som trenger ekstra støtte og demping på harde underlag. Passer best til yoga med mange gulvøvelser. Matten er laget i TPE-materiale, uten ftalater. Bærestropp som kan strammes for praktisk transport og oppbevaring.

Yoga & wellness – Rusta

Yoga & wellness

Aktuelle Yogamatte tilbud fra Rusta kundeavisen. Sjekk de siste Yogamatte kampanjer og nyt de beste Yogamatte tilbude til den billigste tilgjengelige …

Yogamatte 173×61 cm PER/Jute – Yoga & wellness – Rusta

Yogamatte 173×61 cm PER/Jute – Yoga & wellness – Rusta.com

Yogamatte laget av miljøvennlig PER (Polymer Environmental Resin) og naturlig jute, tekstilfibre fra stammen på hurtigvoksende jute. Produktet er derfor 100% biologisk nedbrytbart. Overflaten har en strukturert overflate som gir godt feste til hender og føtter. Matten har en tykkelse på 5 mm, slik at den blir myk og behagelig å ligge på.

Yogamatte Premium Grip 3,5 mm MarmorGull … – Rusta

Yogamatte Premium Grip 3,5 mm MarmorGull Naturgummi/semsket mikrofiber – Yoga & wellness – Rusta.com

Vår premium yogamatte har et vakkert marmortrykk som sørger for at du stikker deg litt ekstra ut i yogatimen. Matten er 0,35 cm tykk og laget av naturgummi, noe som gir ekstra tyngde og stabilitet. Matten er best egnet for yoga med mange balanseøvelser. Den mokkaliknende overflaten gir godt grep under øvelser, selv om du svetter. Matten gir utmerket grep hvis du svetter eller sprayer den med litt vann.

Bærestropp for yogamatte 160×3 cm Makramé Bomull

Bærestropp for yogamatte 160×3 cm Makramé Bomull – Yoga & wellness – Rusta.com

Pen bærestropp til yogamatten av 100% bomull.

Yogamatte til 249,- fra Rusta – Allematpriser.no

Yogamatte til 249,- fra Rusta | Allematpriser.no

Se priser på Yogamatte til 249,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Yogamatte tilbud hos Rusta

Yogamatte Premium Grip til 229,- fra Rusta | Allematpriser.no

Se priser på Yogamatte Premium Grip til 229,- fra Rusta og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Yogamatte tilbud hos Rusta

Aktuelle Yogamatte tilbud fra Rusta kundeavisen. Sjekk de siste Yogamatte kampanjer og nyt de beste Yogamatte tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Keywords: yogamatte rusta, rusta yogamatte