Projektorklokke jula

Klokkeradio | MARQUANT CRP-1228 – Jula

Klokkeradio | MARQUANT CRP-1228 | Jula

Måler puls, søvn, aktivitet m.m.; Rund 1,3″ berøringsskjerm; Brukes med appen HitFit Pro. Velg Info. (17) · Veggklokke. Ø25 cm. 99 90. Batteridrevet.

Projeksjonsklokkeradio utstyrt med ekstra stort projeksjonsbilde, FM-radio, snooze-funksjon, innsovningsfunksjon, digitalskjerm og alarmsignal. Projeksjonens vinkel og fokus kan justeres, og det er også mulig å skru av denne funksjonen helt. Strømreserven består av et 9 V-batteri (selges separat).

Projektorklokke – Clas Ohlson

Klokker – Jula

Vekkerklokkens urskive er hvit, har beskyttet av glass på forsiden og svarte visere. Det er enkelt å stille inn tid og alarm. Drives med 2 AA-batterier (selges …

Klokker. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen.

Klokkeradio med projektor – Biltema.no

Projektorklokke | Clas Ohlson

Denne vekkerklokken med fargerik LED-bakgrunnsbelysning har mange funksjoner, inkludert LED-projektor, alarm, hygrometer og termometer. Den viser tid, uke, …

Vekkerklokke til 99,90 fra Jula – Allebyggpriser.no

Klokkeradio med projektor – Biltema.no

Vekkerklokke med FM-radio og projeksjon. Regulerbar projeksjonsretning og tall som kan vendes. Stort display med tydelige røde tall og dimmefunksjon.

Med denne fine klokkeradioen blir det lettere å både se hva klokken er og å stå opp om morgenen. Roterbar projeksjon   Vekkerklokken har en innebygd projektor som kan vise tiden i taket. Projeksjonen kan enkelt slås av og på, og den kan også roteres 180°.  Innebygd FM-radio Klokkeradioen har en innebygd FM-radio som kan lagre opptil ti radiostasjoner, og den har både manuelt og automatisk kanalsøk. Med dobbel alarm Klokken har en praktisk alarmfunksjon med dobbel alarm. Det betyr at du kan stille inn to forskjellige vekketider som vekker deg med enten et lydsignal eller ved at radioen slås på. Snooze-funksjon Hvis du trykker på snooze-knappen når alarmen er aktiv, dempes signalet i ni minutter. Det reduserer risikoen for at du forsover deg. Lur- og sleep-funksjon Hvis du liker å sovne til radioen, kan du bruke sleep-funksjonen. Da slås radioen av automatisk etter en viss tid. Hvis du vil hvile og våkne av at radioen slår seg på, bruker du isteden lurfunksjonen. Da slås radioen automatisk på etter den tiden du har valgt. Tydelig LED-display Klokkeradioen har et tydelig LED-display som viser klokkeslettet basert på 24-timersskalaen. Dimmer-funksjon   Når radioen er slått av og klokken vises, kan du dimme lysstyrken på skjermen, slik at den blir komfortabel å se på selv om natten. Batteribackup Klokken har batteribackup, slik at klokken og innstilt alarm ikke blir borte etter et eventuelt strømbrudd. Viktig å tenke på Du må aldri se rett inn i lampen. Lysstrålen er sterk. Projeksjonen er best synlig på glatt, hvitt underlag. Alarmen aktiveres ikke hvis strømmen er koblet fra og klokken bare går på batteri, og da dempes også tallene i displayet.

LED Projektor vekkerklokke med værstasjon / kalender – Elkjøp

Vekkerklokke til 99,90 fra Jula | Allebyggpriser.no

En vekkerklokke er aldri morsom, men den blir litt morsomere med en prosjektorklokke fra vaXperten. Bestill en ny vekkerklokke i dag, og motta i morgen.

Se priser på Vekkerklokke til 99,90 fra Jula og sammenlign med lignende varer. Allebyggpriser.no har priser på tusenvis av varer og materialer fra alle de store byggevarehusene i Norge. Finn de beste og billigste alternativene til ditt prosjekt.

Rubicson Projeksjonsklokke med alarm og radio – Vekkerklokker

Sammenlign priser på Vekkerklokker med Projektor. Finn tilbud på 8 produkter fra Braun, Hama, TFA og mye mer.

Klokke med projektor – se klokken i taket – avXperten

Rubicson Projeksjonsklokke med alarm og radio – Vekkerklokker | Kjell.com

Vekkerklokke med FM-radio og projeksjon. Regulerbar projeksjonsretning og tall som kan vendes. Stort display med tydelige røde tall og dimmefunksjon. Innsovingstimer og høneblund- og slumrefunksjon. To alarmer med lydsignal eller radio. Backupbatteri: 2x A

Vekkerklokker med Projektor – Sammenlign priser hos Prisjakt

Klokke med projektor – se klokken i taket

En vekkerklokke er aldri morsom, men den blir litt morsomere med en prosjektorklokke fra vaXperten. Bestill en ny vekkerklokke i dag, og motta i morgen.

Vekkerklokker med Projektor – Sammenlign priser hos Prisjakt

Sammenlign priser på Vekkerklokker med Projektor. Finn tilbud på 8 produkter fra Braun, Hama, TFA og mye mer.

Keywords: projektorklokke jula