Ikea voxtorp grå

VOXTORP mørkegrått kjøkken – stilrent – IKEA

VOXTORP fronter mørk grå. Et tidsriktig minimalistisk uttrykk, et design med perfekt integrerte håndtak og moderne, matte overflater.

Vil du ha en ren og harmonisk stil på kjøkkenet? Prøv VOXTORP mørkegrå kjøkkendører med integrerte håndtak. Se nærmere på dem på IKEA.no.

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×80 cm – IKEA

VOXTORP fronter med matt mørkegrå overflate og rene linjer gir et moderne utseende med et varmt og beroligende preg. Integrerte håndtak passer perfekt inn i …

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×80 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Håndtakets dybde gjør det enkelt å åpne og lukke døra.

VOXTORP Dør, mørk grå, 30×80 cm – IKEA

VOXTORP Dør, mørk grå, 30×80 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Håndtakets dybde gjør det enkelt å åpne og lukke døra.

VOXTORP Skuffefront, mørk grå, 80×40 cm – IKEA

VOXTORP Skuffefront, mørk grå, 80×40 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Dybden på håndtaket gjør det enkelt å åpne og lukke skuffen.

VOXTORP fronter mørk grå – IKEA

VOXTORP fronter mørk grå – IKEA

VOXTORP fronter mørk grå

VOXTORP Dør, mørk grå, 40×80 cm – IKEA

VOXTORP Dør, mørk grå, 40×80 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Håndtakets dybde gjør det enkelt å åpne og lukke døra.

VOXTORP Skuffefront, mørk grå, 60×20 cm – IKEA

VOXTORP Skuffefront, mørk grå, 60×20 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Dybden på håndtaket gjør det enkelt å åpne og lukke skuffen.

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×60 cm – IKEA

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×60 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Håndtakets dybde gjør det enkelt å åpne og lukke døra.

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×120 cm – IKEA

VOXTORP Dør, mørk grå, 60×120 cm. VOXTORP dør har en glatt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet et stilrent, åpent og moderne utseende. Håndtakets dybde gjør det enkelt å åpne og lukke døra.

Keywords: ikea voxtorp grå