Ikea startsett

Våre beste startsett til ditt nye hjem – IKEA

Ting til et nytt hjem – IKEA

Trenger du nytt dekketøy eller middagsservise? Her finner du stort utvalg i mange stiler og farger.

Nytt liv, ny leilighet? Disse grunnleggende, budsjettvennlige startsettene for søvn, måltider og matlaging er alt du trenger for å lande komfortabelt i ditt nye hjem.

IKEA 365+ Servise, 18 deler, hvit

IKEA 365+ Servise, 18 deler, hvit – IKEA

Flere alternativerIKEA 365+. Serveringsfat, 38×22 cm, hvit. IKEA 365+ Serveringsfat, hvit, 31×17 cm. IKEA 365+ Serveringsfat, hvit, 19×10 cm

IKEA 365+ Servise, 18 deler, hvit. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Det er laget av feltspatporselen og kommer til å holde seg flott år etter år.

Et stilig startsett med servise – IKEA

Kanskje du skal flytte ut, bo på hybel eller i en ny by? Vi har samlet en rekke produkter slik at du får alt du trenger til en ny start – uten at det koster …

Sjansen er stor for at det første kjøkkenet ditt er et lite eller delt kjøkken.Bra! Da kommer du langt med et lite sett med tallerkener ogbestikk. Og det er jo enda bedre om det ser bra ut, også. Bare oppbevar demlett tilgjengelig i hylla, så fungerer de som dekorasjon i tillegg.

Serviser – IKEA

Stort utvalg dekketøy til god kvalitet og lave priser – IKEA

Trenger du nytt dekketøy eller middagsservise? Her finner du stort utvalg i mange stiler og farger.

IKEA 365+ servise og bestikk

IKEA 365+ servise og bestikk – IKEA

IKEA 365+ servise og bestikk

Til Studenten – IKEA

Her finner du produkter til studiestart.

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes … – IKEA

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit til kaldhvit, GU10 – IKEA

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit til kaldhvit, GU10 Med LED-lyspærer som kan dimmes, kan du tilpasse belysningen til ulike aktiviteter, for eksempel et varmere lys til middagen og et sterkere, kaldere lys til arbeidet.

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes … – IKEA

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit til kaldhvit globe, P45 E14 – IKEA

TRÅDFRI / STYRBAR Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit til kaldhvit globe, P45 E14 Lite og smart. Med denne lille lyspæra kan du nyte smart belysning selv i lamper med små lampeskjermer og justere lyset nøyaktig som du vil. Fjernkontrollen er testet og godkjent for bruk på bad (IP44).

TRÅDFRI Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit …

TRÅDFRI Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit globeformet, E27 – IKEA

TRÅDFRI Startsett, smart kan dimmes trådløst/varmhvit globeformet, E27 Du bare synker ned i sofaen for å slappe av når du innser at du har glemt å slå av lyset. Ikke noe problem, med dette settet trenger du ikke å reise deg for å justere lyset.

Keywords: ikea startsett