Ikea sofa 3 seter

3-seter sofaer – IKEA

3-seter sofaer – IKEA

Kjøp tre seters stoffsofaer på IKEA. Finn forskjellige stiler, farger og materialer å velge mellom. Handle online eller i butikk.

3-seters sofaer i skinn / imitert skinn – IKEA

3-seters sofaer i skinn – IKEA

3-seters sofaer i skinn

PÄRUP 3-seters sofa, Vissle grå – IKEA

PÄRUP 3-seters sofa, Vissle grå Tror du på kjærlighet ved første blikk? Elegant design, rask montering og enkelt vedlikehold med et avtagbart og vaskbart trekk gjør PÄRUP sofa lett å elske. Innbydende for alle du er glad i. Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.

VIMLE 3-seters sofa, Gunnared beige – IKEA

VIMLE 3-seters sofa, Gunnared beige Sofaene i VIMLE-serien har deler som kan settes sammen fritt og tilpasses deg og hjemmet ditt – og etter hvert som livet endrer seg, kan du bygge ut sofaen så den endres i takt med livet ditt. Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.

EKTORP 3-seters sofa, Orrsta lys grå – IKEA

EKTORP 3-seters sofa, Orrsta lys grå 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Orrsta trekk er vevd i bomull og polyester med en lett struktur som gjør det både mykt og komfortabelt. Den garnfargede tekstilen har et ton-i-ton mønster og et rent og rolig uttrykk.

LANDSKRONA 3-seters sofa, Gunnared mørk grå – IKEA

LANDSKRONA 3-seters sofa, Gunnared mørk grå Varm og innbydende, ren og stilig. Støtten i seteputene, den myke overflaten på trekket og den stramme passformen gir denne sofaen perfekt balanse mellom komfort, funksjonalitet og utseende. Flyttbare armlener gjør det enkelt å legge til en sjeselong.

FRIHETEN 3-seters sovesofa, Hyllie mørk grå – IKEA

FRIHETEN 3-seters sovesofa, Hyllie mørk grå. Slås enkelt ut til en seng. Romslig, praktisk oppbevaringsplass under setet.

GRÖNLID 3-seters sofa, Ljungen mellomgrå – IKEA

GRÖNLID 3-seters sofa, Ljungen mellomgrå Sett deg godt til rette og nyt koselige kvelder og late dager med familie og venner. Denne sofaen er ekstra dyp, har myke og flyttbare ryggputer og kan tilpasses etter hjemmet ditt og behovene dine. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

KIVIK 3-seters sofa, Hillared antrasitt – IKEA

KIVIK 3-seters sofa, Hillared antrasitt Kos deg i myke og gode KIVIK sofa. Den er romslig, har lave armlener og pocketfjærer med skum som føyer seg etter kroppens konturer og inviterer deg og gjestene dine til mange timer med sosialt samvær og avslapping. 10 års garanti. Les mer på IKEA.no.

Keywords: ikea sofa 3 seter