Ikea pose

Poser og bager til oppbevaring og frakt – IKEA

Poser og bager til oppbevaring og frakt – IKEA

Oppbevar ting i solide poser med håndtak som enkelt kan fraktes. Vi har store bager og mindre vesker. Se hele utvalget bager på ikea.no.

FRAKTA Bag, stor, blå, 55x37x35 cm/71 l – IKEA

IKEA-posen og bagger er utrolig praktisk når du skal bære med deg mye, eller lagre noe på en enkel måte. Posene og baggene får du kjøpt her.

FRAKTA Bag, stor, blå, 55x37x35 cm/71 l Etter 30 år i sortimentet er dette en av de mest hardtarbeidende posene i verden. Den er stor og sterk og kan bære det meste. Om det er til handleturen, klesvasken eller strandturen, den går der du går. Enkel å gjøre ren – skyll med vann og la tørke.

FRAKTA Bag til tralle, blå – IKEA

FRAKTA Bag til tralle, blå. Etter 30 år i sortimentet er dette en av de mest hardtarbeidende posene i verden. Den er stor og sterk og kan bære det meste.

Slik kan du bruke den populære blå posen – IKEA

Slik kan du bruke de blå posene fra IKEA. – IKEA

FRAKTA blå poser er i robust plast, lette, rimelige og enkle å rengjøre. Sjekk ut våre ideer om hvordan du kan bruke og gjenbruke de blå posene våre.

IKEA-vesker og -trillevesker

IKEA-vesker og -trillevesker – IKEA

IKEA-posen og bagger er utrolig praktisk når du skal bære med deg mye, eller lagre noe på en enkel måte. Posene og baggene får du kjøpt her.

DIMPA Oppbevaringspose, transparent, 65x22x65 cm – IKEA

DIMPA Oppbevaringspose, transparent, 65x22x65 cm. I denne romslige veska er det masse plass til alt du vil spare på og oppbevare, og med glidelåsen er alt innholdet godt beskyttet. Enkel å gjøre ren – skyll med vann og la tørke.

FRAKTA – en allsidig blå pose – IKEA

Hva bruker du FRAKTA til? – IKEA

De fleste av oss bruker FRAKTA på en eller annen måte i hverdagen. Vi ser ikke bort i fra at det er den mest hardtarbeidende posen som finnes. Mange av dere har til og med gitt den nytt liv ved å hacke den om til andre ting.

FRAKTA Bag, medium, blå, 36 l – IKEA

FRAKTA Bag, medium, blå, 36 l. Enkel å gjøre ren – skyll med vann og la tørke. Krever liten plass til oppbevaring, siden den kan brettes flatt.

ISTAD Gjenlukkbar pose, grå/hvit – IKEA

ISTAD Gjenlukkbar pose, grå/hvit. ISTAD-poser kan forsegles på nytt og brukes flere ganger. De holder innholdet ferskt, tåler å fryses og kan fylles med innhold på opptil 50 °C – og de hjelper deg med å holde kjøkkenet og hjemmet ditt organisert.

Keywords: ikea pose, ikea poser, tøyposer ikea