Ikea knaggrekker

Knaggrekker, klesknagger og knagger med sugekopp – IKEA

Knagger – Knaggrekker, klesknagger og knagger med sugekopp – IKEA

20 Produkte im Ergebnis · EKRAR Stumtjener, 169 cm · MACKAPÄR Kleshenger med skooppbevaring, 78x32x200 cm · PINNIG Kleshenger med benk, 193x37x90 cm · TJUSIG Knagg, …

La klesknagger på veggen hjelpe deg med klærne! Vi har knagger for håndklær, knagger med sugekopp og knaggrekker du kan feste på døren og trendy knagger.

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Knaggrekker og stumtjenere – IKEA

Entré med klesplagg på TJUSIG vertikale knaggrekker, lapper på VATTENKAR veggoppbevaring og sko på PINNIG. En skinncaps henger på en knagg på en veggmontert …

Knaggrekker og stumtjenere

Knagger og veggoppheng – IKEA

Knagger og veggoppheng – IKEA

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA.no.

Knagger og veggoppheng

Knagger og kleshengere – IKEA

Knagger og kleshengere – IKEA

LANDKRABBA Knaggrekke med 5 knagger, hvit, 50 cm Denne rekken med 5 doble kroker gir mange alternativer for oppheng. Like praktisk og dekorativ uansett hvor …

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA.no.

PINNIG Knaggrekke med 3 knagger, svart – IKEA

SKÅDIS Knaggrekke, hvit Skap den beste oppbevaringen for dine behov ved å legge til SKÅDIS tilbehør til din SKÅDIS oppbevaringstavle.

PINNIG Knaggrekke med 3 knagger, svart. Massevis av muligheter til å henge jakker, vesker og tilbehør. Passer perfekt sammen med PINNIG skobenk, og hvis du trenger flere knagger er det bare å henge to eller flere knaggrekker på rad.

LANDKRABBA Knaggrekke med 5 knagger, hvit, 50 cm – IKEA

LANDKRABBA Knaggrekke med 5 knagger, hvit, 50 cm Denne rekken med 5 doble kroker gir mange alternativer for oppheng. Like praktisk og dekorativ uansett hvor du velger å montere den – og de små porselensknottene vitner om kvalitet.

ENUDDEN Knagg til dør, hvit – IKEA

ENUDDEN Knagg til dør, hvit. Alt du trenger for å gjøre hvert besøk på badet mer funksjonelt og praktisk. ENUDDEN-serien gir et skinnende frisk inntrykk og hjelper deg med å holde alt rent og ryddig.

LURT / BAGGANÄS Knaggrekke med 6 knotter, hvit/rustfritt …

LURT / BAGGANÄS Knaggrekke med 6 knotter, hvit/rustfritt stålfarge – IKEA

LURT / BAGGANÄS Knaggrekke med 6 knotter, hvit/rustfritt stålfarge Du kan enkelt forandre uttrykket på stativet ved å skifte knottene. Alle knotter fra kjøkkensortimentet vårt passer.

SKÅDIS Knaggrekke, hvit – IKEA

SKÅDIS Knaggrekke, hvit Skap den beste oppbevaringen for dine behov ved å legge til SKÅDIS tilbehør til din SKÅDIS oppbevaringstavle. En flott løsning for å passe dine behov, så du kan ha favoritt-tingene nær deg. Lett å feste og flytte – trenger ingen verktøy.

Keywords: ikea knaggrekker