Ikea kjøkken bein

METOD Ben – IKEA

Hos oss får du mange forskjellige skapstammer, sokler og lister til METOD ben, så det er ikke noe stress å finne dem som passer skapene dine. Sorter og filtrer.

METOD Ben. Et tips til mindre rengjøring; monter bena på METOD kjøkkenskap og skjul dem bak en sokkel, så du ikke behøver å rengjøre under skapene. En ting til, bena gjør skapene stødige også.

Ben og sokler til ENHET – IKEA

Ben og sokler til ENHET – IKEA

Kombiner dem med ei bordplate, så har du et komplett antrekk. Gå for ben i massivt tre eller andre materialer, og velg mellom moderne og tradisjonelle stiler.

Ben og sokler til ENHET

METOD stammer, skinner, ben og sokler – IKEA

Stammer, skinner, ben og sokler – IKEA

Stammer, skinner, ben og sokler

ENHET Bein til skap, hvit, 12.5 cm – IKEA

ENHET Bein til skap, hvit, 12.5 cm ENHET-serien gjør det enkelt å få en ny start med en ny kjøkkenløsning. Disse beina gjør benkeskapet stødigere. Dekk dem til med en sokkel, eller behold den pene og luftige stilen – du bestemmer! Gjør ENHET benkeskap stødigere.

CAPITA Ben, rustfritt stål, 8 cm – IKEA

CAPITA Ben, rustfritt stål, 8 cm Ikke glem det som skal under kjøkkenskapene dine. Hvis du foretrekker synlige ben og et luftig uttrykk, kan du lage det utseendet av disse bena. En ting til, bena gjør skapene stødige og. Står stødig på ujevne gulv fordi de kan justeres mellom 8 og 9 cm.

Ben og benbukker – IKEA

Ben og benbukker – IKEA

Ben og benbukker

UTBY Ben, rustfritt stål, 8 cm – IKEA

UTBY Ben, rustfritt stål, 8 cm. Står stødig på ujevne gulv fordi den har justerbare føtter. 25 års garanti.

Ben til servantskap – IKEA

Ben – IKEA

Ben

EKET Ben, metall – IKEA

EKET Ben, metall. Metallben hever EKET-kombinasjonen fra gulvet, gir den et lett og luftig uttrykk og gjør det lett å rengjøre gulvet under. Justerbare ben, står stødig også på ujevne gulv.

Keywords: ikea kjøkken bein, ikea kjøkken ben