Ikea gjenvinning

Retur og gjenvinning – IKEA

Hvert år kastes over 3 millioner møbler i Norge – derfor kjøper vi tilbake de gamle IKEA-møblene dine og selger de videre i gjenbruksbutikkene våre.

Ønsker du hjelp med retur av sofa, hvitevarer, madrass eller seng? Vi hjelper deg gjerne med å hente gamle møbler ved levering av de nye for 399,–/stk.

IKEA kjøper tilbake brukte IKEA-møbler

IKEA kjøper tilbake brukte IKEA-møbler – IKEA

Resirkulering er bra for miljøet og dermed bra for deg. Se vårt store utvalg av avfallsbøtter til kildesortering i ulike størrelser på ikea.no.

Vi kjøper tilbake brukte IKEA-møbler og gir dem ett nytt hjem. Finn ut verdien på møblene dine i verktøyet vårt, før du besøker oss. Varehuset videreselger brukte produkter som egner seg for dette i Gjenbruksbutikken, og resirkulerer de andre på en ansvarlig måte. Secondhand møbler får et nytt liv!

Kildesortering for avfall – IKEA

Kildesortering for avfall – IKEA

Har du småelektronikk du ønsker å levere til gjenvinning, men bor langt unna IKEA eller en gjenbruksstasjon? Kontakt oss så hjelper vi deg å sende det til …

Resirkulering er bra for miljøet og dermed bra for deg. Se vårt store utvalg av avfallsbøtter til kildesortering i ulike størrelser på ikea.no.

Hva er småelektronikk og kan jeg returnere elektriske varer

Hva er småelektronikk og kan jeg returnere elektriske varer – IKEA Norge

Vi kan også hjelpe deg med gjenvinning når vi leverer nytt til deg. Dersom du skal ha levering av oss kan vi i de fleste tilfeller ta med oss gammel sofa, seng, …

Norge – Mindre elektriske og elektroniske produkter som er under 25cm. Disse produktene kan leveres på alle varehus.

Kan jeg bestille gjenvinning av et gammelt møbel når jeg får

Kan jeg bestille gjenvinning av et gammelt møbel når jeg får – IKEA Norge

Gjenbruksbutikken – stedet der brukte IKEA-møbler får et nytt liv. I bruktbutikken finner du møbler som fortjener en ny sjanse. Det kan være brukte møbler, …

Norge – Ja! Vi kan også hjelpe deg med gjenvinning når vi leverer nytt til deg.

Gjenbruksbutikken – brukte IKEA-møbler

Gjenbruksbutikken – brukte IKEA-møbler – IKEA

Gjenvinning – helt gratis. Brukte lyspærer, batterier, småelektronikk, plast og papp kan leveres ved våre to miljøstasjoner som befinner seg ovenfor bistroen og …

Gjenbruksbutikken – stedet der brukte IKEA-møbler får et nytt liv. I bruktbutikken finner du møbler som fortjener en ny sjanse. Det kan være brukte møbler, utstillingsmodeller eller returvarer. Oppdag flere skatter i gjenbruksbutikkene våre.

Bærekraft på IKEA Slependen

Bærekraft IKEA – IKEA

For å nå dette målet lager vi produkter som kan brukes og gjenbrukes år etter år, helt til det er på tide å gjenvinne dem og begynne forfra.

Bærekraft på IKEA Slependen

IKEA kjøper tilbake de gamle møblene dine

IKEA kjøper tilbake de gamle møblene dine – IKEA

Kildesortering og å redusere avfallsmengden er noe alle kan få til – både i små hjem og i store bedrifter. Ved å passe på å kjøpe kun det vi trenger, …

Å leve et mer bærekraftig liv trenger ikke å være vanskelig eller dyrt. Gi de brukte IKEA-møblene dine et nytt liv med IKEA kjøper tilbake-tjeneste.

Avfall og kildesortering i hjemmet – IKEA

Kildesortering og å redusere avfallsmengden er noe alle kan få til – både i små hjem og i store bedrifter. Ved å passe på å kjøpe kun det vi trenger, kan vi redusere det vi må kaste. Det er jo en enkel måte å spare penger på også.

Bærekraft på IKEA Leangen

Bærekraft på IKEA Leangen – IKEA

Nå går startskuddet for IKEAs leap year of sustainability. Innen 2030 skal vi bidra til et lavutslippssamfunn ved å strekke oss etter null avfall, bli 100 % sirkulære og klimapositive. IKEA ønsker å lede vei mot et bærekraftig samfunn og sier velkommen 2030.

Keywords: ikea gjenvinning, ikea resirkulering