Ikea gardiner lin

DYTÅG Gardiner, 1 par, hvit, 145×300 cm – IKEA

Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer …

DYTÅG Gardiner, 1 par, hvit, 145×300 cm. Et slitesterkt linstoff med et enkelt og tidløst uttrykk som blir vakrere med årene. Det naturlige materialet føles kjølig og friskt, og blir mykere for hver gang du bruker og vasker det.

DYTÅG Gardiner, 1 par, lys grå, 145×300 cm – IKEA

Lette gardiner. Lette gardiner slipper dagslyset inn samtidig som de hindrer innsyn, så de er supre hvis du vil ha en løsning …

DYTÅG Gardiner, 1 par, lys grå, 145×300 cm. Et slitesterkt linstoff med et enkelt og tidløst uttrykk som blir vakrere med årene. Det naturlige materialet føles kjølig og friskt, og blir mykere for hver gang du bruker og vasker det.

DYTÅG Gardiner, 1 par, hvit, 145×250 cm – IKEA

DYTÅG Gardiner, 1 par, hvit, 145×250 cm. Et slitesterkt linstoff med et enkelt og tidløst uttrykk som blir vakrere med årene. Det naturlige materialet føles kjølig og friskt, og blir mykere for hver gang du bruker og vasker det.

DYTÅG Gardiner, 1 par, lys grå, 145×250 cm – IKEA

DYTÅG Gardiner, 1 par, lys grå, 145×250 cm. Et slitesterkt linstoff med et enkelt og tidløst uttrykk som blir vakrere med årene. Det naturlige materialet føles kjølig og friskt, og blir mykere for hver gang du bruker og vasker det.

DYTÅG Gardiner, 1 par, mørk beige, 145×300 cm – IKEA

DYTÅG Gardiner, 1 par, mørk beige, 145×300 cm Disse tidløse mørkebeige gardinene i naturlig lin tilbyr privatliv og bringer en avslappet stemning til rommet ditt. Stoffet passer enhver årstid, og faller forsiktig samtidig som lys og luft passerer gjennom.

Gardiner – IKEA

Gardiner – IKEA

Gardiner

DYTÅG Gardiner, 1 par, mørk grå, 145×300 cm – IKEA

DYTÅG Gardiner, 1 par, mørk grå, 145×300 cm Disse tidløse grå gardinene i naturlig lin tilbyr privatliv og bringer en avslappet stemning til rommet ditt. Stoffet passer enhver årstid, og faller forsiktig samtidig som lys og luft passerer gjennom. Lin er tidløs og fungerer perfekt i alle årstider.

Lette gardiner – IKEA

Lette gardiner – IKEA

Lette gardiner

DYTÅG Gardiner, 1 par, 100% linne, vit, 145×300 cm – IKEA

DYTÅG Gardiner, 1 par, vit, 145×300 cm Linnetyget har en oregelbunden struktur som får solljuset att strila in genom väven, samtidigt som det skyddar mot insyn. Det ger ett behagligt ljus och skapar en varm känsla i rummet. Gardinerna kan hängas på en gardinstång eller en gardinskena.

Keywords: ikea gardiner lin