Ikea arbeidsbenk

BROR Arbeidsbord, svart/furukryssfiner, 110×55 cm – IKEA

BROR Arbeidsbord, svart, furukryssfiner – IKEA

… og det kan være et sosialt samlingspunkt. Se utvalget vårt på IKEA.no. … ENHET Arbeidsbenk, antrasitt, 123×63.5×91 cm. Sammenlign.

BROR Arbeidsbord, svart, furukryssfiner. Vår versjon av heavy metal, et stabilt oppbevaringssystem som tåler fukt, smuss og tung last. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og passer inn hvor som helst takket være det rene designet.

BROR Arbeidsbenk med skuffer, svart/furukryssfiner … – IKEA

BROR Arbeidsbenk med skuffer, svart/furukryssfiner, 85x40x89 cm – IKEA

To svarte/furu plywood BROR arbeidsbenker ved et vindu. En salat blir preparert på …

BROR Arbeidsbenk med skuffer, svart/furukryssfiner, 85x40x89 cm Denne arbeidsbenken med skuffer tåler fuktighet og smuss samtidig som den holder orden på tingene dine. Designet for å passe perfekt med andre produkter i BROR-serien. Skuffene har uttrekksstopp for å holde dem på plass.

BROR Oppbevaring med skap/arbeidsbenk, svart … – IKEA

BROR Oppbevaring med skap/arbeidsbenk, svart/furukryssfiner, 340x40x191 cm – IKEA

BROR Oppbevaring med skap/arbeidsbenk, svart/furukryssfiner, 340x40x191 cm Dette oppbevaringssystemet er vår versjon av heavy metal – stabilt, varig og fleksibelt. I tillegg er det enkelt å montere, komplett med alt du trenger og robust nok til å tåle fukt, smuss og tung belastning.

ENHET Arbeidsbenk, hvit, 123×63.5×91 cm – IKEA

ENHET Arbeidsbenk, hvit, 123×63.5×91 cm ENHET-serien gjør det enkelt å få en ny start med en ny kjøkkenløsning. Oppmerksomheten vil bli rettet mot denne sentrale kjøkkenøya, enten du tilbereder mat, pakker ut etter handleturen eller serverer tapas. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

RIMFORSA Arbeidsbord, rustfritt stål/bambus, 120×63. …

RIMFORSA Arbeidsbord, rustfritt stål/bambus, 120×63.5×92 cm – IKEA

RIMFORSA Arbeidsbord, rustfritt stål/bambus, 120×63.5×92 cm Bambus er et naturmateriale med et varmt og levende uttrykk, som gjerne kan kombineres med enkelt glass og stål. RIMFORSA-serien hjelper med å holde benkeplata ryddig og er laget av slitesterke materialer som er enkle å rengjøre.

GRILLSKÄR Arbeidsbenk, svart/rustfritt stål utendørs, …

GRILLSKÄR Arbeidsbenk, svart/rustfritt stål utendørs, 39×61 cm – IKEA

GRILLSKÄR Arbeidsbenk, svart/rustfritt stål utendørs, 39×61 cm Denne mindre, solide kjøkkenøya er enkel å plassere ved grillen som en ekstra arbeidsflate. Ha redskapene i nærheten på hyllene, slik at du enkelt kan tilberede mat på benkeplata av rustfritt stål.

Kjøkkenøy og trancherbord – Skap ekstra plass på kjøkkenet

Kjøkkenøy og trancherbord – Skap ekstra plass på kjøkkenet – IKEA

En kjøkkenøy eller et trancherbord fungerer som ekstra benkplass og oppbevaringsplass, og det kan være et sosialt samlingspunkt. Se utvalget vårt på IKEA.no.

Endelig orden i boden – IKEA

Har du en bod, garasje, eller kanskje et verksted som flyter over? Dette er ofte et kjært ekstrarom hvor vi jobber, stuer bort klær og utstyr, og oppbevare alt mulig rart. Men det er lett at det blir rotete om man ikke organiserer rommet litt. Med BROR hyllesystem har du et godt utgangspunkt.

Ekstra lagrings- og arbeidsplass i ett – IKEA

Disse arbeidsbenkene er like tunge som de er stilige, og derfor passer de stort sett inn hvor som helst, fra kjøkkenet til garasjen. Med en, to eller flere kan du skape mer plass til å tilberede og servere mat mens du får mer lagringsplass.

Keywords: ikea arbeidsbenk