Ikea alex skrivebord

ALEX Arbeidsbord, hvit, 132×58 cm – IKEA

Treff på 19 produkter · ALEX Skuffeseksjon, 36×70 cm · ALEX Skuffeseksjon med 9 skuffer, 36×116 cm · ALEX Arbeidsbord, 132×58 cm · ALEX Skuffeseksjon på hjul, 67×66 …

ALEX Arbeidsbord, hvit, 132×58 cm Et enkelt uttrykk som er lett å like, sammen med smart design som holder rotete ledninger ute av syne. Baksiden er gjennomført, så du kan sette det midt i rommet – alle sidene er like flotte. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut.

ALEX Arbeidsbord, hvit, 100×48 cm – IKEA

Design ditt eget skrivebord … LAGKAPTEN / ALEX Arbeidsbord, brunsvart/hvit, 140×60 cm … MÅLVAKT / ALEX Arbeidsbord, svart/brunsvart, 120×80 cm …

ALEX Arbeidsbord, hvit, 100×48 cm Et enkelt uttrykk som er lett å like, sammen med smart design som holder rotete ledninger ute av syne. Baksiden er gjennomført, så du kan sette det midt i rommet – alle sidene er like flotte. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut.

LAGKAPTEN / ALEX Arbeidsbord, hvit, 120×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Arbeidsbord, hvit, 120×60 cm Begrenset plass betyr ikke at du må si nei til å studere eller jobbe hjemmefra. Dette skrivebordet tar opp lite gulvplass, men har fortsatt en skuff hvor du kan ha papirer og andre ting.

ALEX-serien – IKEA

ALEX-serien – IKEA

ALEX-serien

LAGKAPTEN / ALEX Arbeidsbord, hvit, 200×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ALEX Arbeidsbord, hvit, 200×60 cm Et stort skrivebord med god plass til pc, papirer og annet du ønsker å ha for hånden eller oppbevart i skuffene. Hvis du vil ha selskap, er det til og med plass til en ekstra stol.

ALEX Arbeidsbord, brunsvart, 132×58 cm – IKEA

ALEX Arbeidsbord, brunsvart, 132×58 cm Et enkelt uttrykk som er lett å like, sammen med smart design som holder rotete ledninger ute av syne. Baksiden er gjennomført, så du kan sette det midt i rommet – alle sidene er like flotte. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut.

ALEX Arbeidsbord, gråturkis, 132×58 cm – IKEA

ALEX Arbeidsbord, gråturkis, 132×58 cm Et enkelt uttrykk som er lett å like, sammen med smart design som holder rotete ledninger ute av syne. Baksiden er gjennomført, så du kan sette det midt i rommet – alle sidene er like flotte. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut.

Skrivebord – IKEA

Skrivebord – IKEA

Skrivebord

Kombinasjoner – IKEA

Kombinasjoner – IKEA

Kombinasjoner

Keywords: ikea alex skrivebord