Gutteklipp og Herreklipp: Frisyrer og trender for 2019

Å velge riktig hårklipp er viktig for å se bra ut og føle seg selvsikker. Enten du er ute etter en ny gutteklipp eller en trendy herreklipp, har vi samlet noen av de hotteste frisyrene og trendene for 2019. La oss ta en titt!

Gutteklipp

Gutteklippene i 2019 er preget av en kombinasjon av klassiske stiler med moderne vrier. Her er noen av de populære guttefrisyrene for året:

Hårklipp for gutter

  • Undercut:Dette er en av de mest populære gutteklippene akkurat nå. Kort på sidene og lang på toppen gir det et stilig og moderne utseende.
  • Pompadour:Denne frisyren har en mer retro følelse, men fortsetter å være i trenden. Med mye volum på toppen og kortere sider, gir den en stilig og sofistikert stil.
  • Quiff:Quiffen er fortsatt en av favorittene blant gutter. Denne frisyren innebærer at man løfter og styler håret fremover, og gir et tøft og edgy utseende.
  • Textured Crop:Dette er en kortere frisyre med teksturert hår på toppen. Den er enkel å style og gir et avslappet og moderne uttrykk.

Uansett hvilken gutteklipp du velger, er det viktig å bruke de riktige hårpleieproduktene for å holde stilen på plass og opprettholde en sunn hårstruktur.

Herreklipp 2019

Det er mange spennende herreklipper å velge mellom i 2019. Her er noen av trendene:

Hårklipp for herrer

  1. Slicked Back:Denne klassiske frisyren har gjort et sterkt comeback. Med håret trukket tilbake og glattet ned, gir den et polert og sofistikert utseende.
  2. Side Part:Denne frisyren gir et rent og klassisk utseende. Med en dyp sideskill, kan mannen style håret til siden og få et formelt, men likevel avslappet utseende.
  3. Mid Fade:Dette er en moderne hårklipp som har blitt veldig populær i 2019. Med kort hår på sidene og lengre hår på toppen, skaper den en stilfull kontrast.
  4. Textured Crop:Denne stilen er ikke bare populær blant gutter, men også blant menn. Med teksturert hår på toppen og kortere sider, gir den et tøft og trendy utseende.

Uansett hvilken herreklipp du velger, er det viktig å opprettholde en god hårpleierutine for å holde frisyren velstelt og stilig.

Husk at det viktigste er å finne en frisyre som passer din ansiktsform og personlige stil. Ikke være redd for å prøve noe nytt og eksperimentere med forskjellige klipp og stiler.

Gutteklipp Herreklipp 2019
Guttefrisyrer Slicked Back
Hårklipp gutt Side Part
Hårklipp gutter Mid Fade
Hårfrisyrer gutt Textured Crop
Gutt hårklipp
Hårklipp barn

Ofte stillede spørgsmål

Hva er noen populære guttefrisyrer i 2019?

Noen populære guttefrisyrer i 2019 inkluderer kort sidklipt hår, faux hawk, pompadour og undercut. Det finnes mange trendy alternativer når det gjelder guttefrisyrer i 2019.

Hvordan klipper jeg håret til en gutt?

Start med å fukte håret og velge ønsket lengde og stil. Deretter bruker du en kam og saks for å klippe i ønsket form. For mer detaljerte instruksjoner kan det være lurt å besøke en barbershop eller frisørsalong for profesjonell veiledning. Å klippe håret til en gutt kan virke skremmende, men med riktig teknikk og verktøy kan det gjøres hjemme.

Hva er de beste hårklippene for gutter med tykt hår?

Noen av de beste hårklippene for gutter med tykt hår inkluderer undercuts med kort lengde på sidene og langt hår på toppen, klassiske buzz cuts og pompadour. Tykt hår kan være utfordrende å style, men med riktig hårklipp kan det se fantastisk ut.

Hvordan kan jeg style en guttefrisyre som varer hele dagen?

For å sikre at guttefrisyren varer hele dagen, kan du bruke stylingprodukter som hårgele, voks eller hårspray for å holde håret på plass. Du kan også prøve å bruke en hårføner mens du styler håret for å gi det ekstra holdbarhet. Ved å bruke riktige stylingprodukter og teknikker kan du oppnå en godt stylet guttefrisyre som holder seg fin hele dagen.

Hva er noen klassiske herreklipper som aldri går av moten?

Noen klassiske herreklipper som aldri går av moten inkluderer en kortklipt buzz cut, en klassisk sideflesk og en sleek pompadour. Hvis du er ute etter en tidløs stil, kan du velge en klassisk herreklipp som alltid vil se bra ut.

Hvilke faktorer bør jeg vurdere når jeg velger en guttefrisyre?

Når du velger en guttefrisyre, bør du vurdere faktorer som ansiktsform, hårtype og personlig stil. Noen hårklipper vil se bedre ut på visse ansiktsformer eller hårtyper, så det kan være lurt å diskutere valget med en frisør for å få råd som passer til deg. For å finne den rette guttefrisyren for deg, er det viktig å ta hensyn til dine unike egenskaper og preferanser.

Kan jeg bruke en damefrisyre som inspirasjon for en gutteklipp?

Absolutt! Mange gutteklipper er inspirert av frisyrer som opprinnelig var ment for kvinner. Ta med deg bilder og beskrivelser av damefrisyrer du liker til frisøren din, slik at de kan tilpasse stilen til en mer maskulin versjon som passer til en gutteklipp. Det er ingen regler for hvilke frisyrer gutter kan og ikke kan ha, så søk inspirasjon overalt.

Hvilke hårklipp passer best for små barn?

Noen populære hårklipp for små barn inkluderer korte frisyrer som kan enkelt styles og holdes på plass, som en enkel buzz cut eller en kort bob. Når du velger en hårklipp for et lite barn, er det viktig å tenke på enkel vedlikehold og komfort.

Hvordan kan jeg holde håret til en aktiv gutt friskt og sunt?

For å holde håret til en aktiv gutt friskt og sunt, kan du bruke sjampo og balsam som passer til hans hårtype, unngå overdreven bruk av varmestyling og huske å fjerne eventuelle floker eller knuter forsiktig. Det vil også være lurt å besøke en frisør jevnlig for å trimme håret og holde det sunt. Aktive gutter kan kreve litt ekstra omsorg for å sikre at håret deres forblir sunt og i god stand.

Hvilke hårklipp er mest trendy blant gutter akkurat nå?

Noen av de mest trendy hårklippene blant gutter akkurat nå er skinnfade, frisyre med striper, langt hår med midtskill og kort hår med tekstur. Hvis du ønsker å følge de nyeste trendene, kan det være verdt å vurdere disse populære hårklippene som mange gutter velger.

Artiklen Gutteklipp og Herreklipp: Frisyrer og trender for 2019 har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 15 anmeldelser