Få en smart løsning for oppbevaring og bestilling

De fleste nettbutikker tilbyr for tiden flere leveringsalternativer. En sikker vinner for øyeblikket er å få den levert til et utleveringssted, for det gir deg full fleksibilitet til å hente bestillingen når muligheten byr seg. Fraktmetoden er svært problemfri, og også det billigste alternativet for levering.

Du kan også prøve å få bestillingen levert hjem til deg eller på arbeidsplassen din. Fraktalternativet vil nok være et hakk mindre rimelig, men også ultra glatt. Den billigste løsningen for levering vil imidlertid utvilsomt være å hente bestillingen selv, som imidlertid avhenger av at du er i nærheten av nettbutikkens lokasjon.

Leveringsevnen er selvsagt superavgjørende om vi skal bruke bestillingen din umiddelbart, og derfor er det utvilsomt lurt at vi undersøker leveringstiden for den aktuelle varen.

Flere internettselskaper tilbyr levering på kun én ukedag for et stort antall varer, men ikke glem at dette krever at bestillingen gjennomføres før en viss tid, slik at de trygt kan få pakket varene på forhånd jobber logistikkpersonalet på kveldstid.

Flere nettbutikker lover portofri levering, men vanligvis er dette forutsatt at du kjøper for et nøyaktig beløp. Alternativt bør du velge det billigste fraktalternativet, som typisk – uansett om du er i København, Varde eller Nivå – vil være å få bestillingen din kjørt til et hentepunkt.

Overvåket av fagfolk som kjenner regelverket på området

Det har vist seg å være ekstremt rett frem for internettbrukere å søke etter priser på tvers av nettselskaper og har dermed mange internettselskaper har blitt presset til å redusere utsalgsprisene på varene deres – for jenter og gutter, og også for kvinner og menn – ettertrykkelig, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Det kan noen ganger være lukrativt å se på flere utsalgssteder på nettet for rabatt før du kjøper, slik at du er sikker på å få den beste prisen.

Du må bare være klar over at dersom en nettbutikk tilbyr varene sine for en urealistisk lav utsalgspris, bør dette i noen tilfeller være bevis på en uredelig nettbutikk. Bestillinger med betalingskort er tross alt en del av et regelverk som bistår kunden mot uærlige e-handlere.

Vi anbefaler kortbestilling eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du benytte deg av en betalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du heller vil betale kostnadene senere.

Før noen handler på internett, kan de faktisk gå gjennom forhandlerens handelsavtale, men det er vanligvis ikke særlig gøy.

Et enklere alternativ kan derfor være å sjekke om nettselskapet støttes av e-merket, fordi det typisk er en forsikring om at nettvirksomheten følger de etablerte reglene, i tillegg til at nettsiden blir ofte undersøkt av spesialister som er innenfor regelverket på området. Dette er også din snarvei til assistanse hvis du opplever problemer i forbindelse med bestillingen din.

Det er også å foretrekke å være oppmerksom på de mest relevante betingelsene som gjelder for transaksjonen, for eksempel hvilken returrett virksomheten lover. I forhold til det er det også aktuelt at du til enhver tid lagrer kvitteringsmailen din, slik at du til enhver tid skal kunne vitne om kjøpet, uansett om du er på utkikk etter en vare til en dame eller en herre.

Flere internettbedrifter lover 1-dagers frakt

Trustpilot genererer helt utmerkede snarveier for å følge tankene til et stort antall nåværende kjøpere, og derfor anbefaler vi at du ser nærmere på nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook produserer også en rekke gunstige løsninger for å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi en rekke e-butikker hvor folk kan skrive en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også må brukes for å danne seg et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi jobber med et stort antall e-selskaper, introduserer virksomhetens produkter og høster provisjon forutsatt at brukerne våre foretar en transaksjon.

Informasjon om produkter og internettselskaper beskyttes ofte, men vi gir ingen garanti mot justeringer som potensielt har blitt implementert siden siste oppdatering av vår informasjon.