Espalier clas ohlson

Plantestøtte og oppbinding | Handle hos Clas Ohlson

Blomster og busker i hagen kan også støttes opp med en eller flere støtter, som lett stikkes ned i bakken og holder grener oppe fra gressplenen og grusganger.

Utfellbar plantestøtte, metall – Clas Ohlson

Mer informasjon. av plastbelagt metall for feste av vekster mot espalier eller blomsterpinner etc. Ø2,5 cm. 100-pack. Produktdetaljer og spesifikasjoner …

Planteringer | Clas Ohlson

Kjøp Dyrking hos Clas Ohlson på nett eller i en av våre butikker.

Alt du trenger for å plante blomster og dyrke grønnsaker

Dyrking | Handle hos Clas Ohlson

En dekorasjon kan gi hagen det lille ekstra. Heng opp en krans på døren eller veggen. Plasser en portal der du vil at roser eller andre vekster skal slynge …

Kjøp Dyrking hos Clas Ohlson på nett eller i en av våre butikker

Gi hagen det lille ekstra – Clas Ohlson

Vi håper du finner det du leter etter under lignende produkter. Du finner informasjon om det utgåtte produktet lengre ned på denne siden.

Hageportal | Clas Ohlson

Vi håper du finner det du leter etter under lignende produkter. Du finner informasjon om det utgåtte produktet lengre ned på denne siden.

Plantestøtte | Clas Ohlson

… opp planter som trenger litt ekstra hjelp eller bruk den som en overgang mellom bed og espalier for klatreplanter som ikke har vokst seg store ennå.

Plantestøtte metall, 62 cm – Clas Ohlson

Espalieret gir planten støtte mens den vokser. Lar deg dyrke på et lite areal – sett den på balkongen, i drivhuset eller på et annet solrikt sted.

Tomatpotte med støtte, selvvannende 33 cm – Clas Ohlson

Keywords: espalier clas ohlson