Beige kjøkken ikea

Lunt og rustikt – STENSUND beige kjøkken – IKEA

Våre kjøkkenfronter. UPPLÖV kjøkkenfronter i mørk beige · Veiledning til UPPLÖV kjøkkenfronter i antrasitt · Guide til STENSUND lysegrønne kjøkkenfronter.

Ønsker du deg et lunt og rustikt kjøkken i bondestil? Da har du kommet til rett sted. STENSUND beige kjøkkenfronter er like slitesterke som de er pene å se på. Les mer på IKEA.no.

HAVSTORP Dør, beige, 40×200 cm – IKEA

HAVSTORP Dør, beige, 40×200 cm HAVSTORP i beige er en glatt front med rene linjer som gir kjøkkenet et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for de som ønsker en moderne og nøytral stil. Lakkerte dører har glatte flater, motstår fukt og flekker og er svært enkle å holde rene.

STENSUND Dør, beige, 40×80 cm – IKEA

STENSUND Dør, beige, 40×80 cm STENSUND fronter i beige gir et landlig preg med innrammede fronter og paneler med riller som gir en lys, håndlaget stil. Den lakkerte overflata er motstandsdyktig mot flekker og fuktighet og er enkel å tørke ren. 25 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

UPPLÖV kjøkkenfronter i mørk beige – IKEA

Få funksjonene du trenger og elegansen du ønsker deg. Disse kjøkkenfrontene har rene, moderne linjer, dempede fargenyanser og en myk, matt utførelse. Les mer her.

STENSUND Dør, beige, 60×80 cm – IKEA

STENSUND Dør, beige, 60×80 cm STENSUND fronter i beige gir et landlig preg med innrammede fronter og paneler med riller som gir en lys, håndlaget stil. Den lakkerte overflata er motstandsdyktig mot flekker og fuktighet og er enkel å tørke ren. 25 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Galleri med kjøkkenfronter i ulike stiler – IKEA

Sammenlign egenskapene til rimelige og moderne kjøkkenfronter fra IKEA. Se galleriet med ulike stiler, farger og løsninger i denne kjøkkenveiledningen.

HAVSTORP Dør, beige, 40×80 cm – IKEA

HAVSTORP Dør, beige, 40×80 cm HAVSTORP i beige er en glatt front med rene linjer som gir kjøkkenet et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for de som ønsker en moderne og nøytral stil. Lakkerte dører har glatte flater, motstår fukt og flekker og er svært enkle å holde rene.

STENSUND Skuffefront, beige, 60×40 cm – IKEA

STENSUND Skuffefront, beige, 60×40 cm STENSUND fronter i beige gir et landlig preg med innrammede fronter og paneler med riller som gir en lys, håndlaget stil. Den lakkerte overflata er motstandsdyktig mot flekker og fuktighet og er enkel å tørke ren.

HAVSTORP Dør, beige, 60×80 cm – IKEA

HAVSTORP Dør, beige, 60×80 cm HAVSTORP i beige er en glatt front med rene linjer som gir kjøkkenet et rolig og harmonisk uttrykk. Et perfekt valg for de som ønsker en moderne og nøytral stil. Lakkerte dører har glatte flater, motstår fukt og flekker og er svært enkle å holde rene.

Keywords: beige kjøkken ikea, ikea kjøkken beige