Alt du trenger å vite om DM på Instagram

Hva betyr DM på Instagram? Hva er DM?Dette er spørsmål som mange brukere av Instagram stiller. DM står for Direct Message, og det er en funksjon på Instagram som lar brukerne sende private meldinger til hverandre. Det er en flott måte å ha samtaler og dele innhold privat med enkelte personer eller grupper. I denne artikkelen vil vi utforske alt du trenger å vite om DM-funksjonen på Instagram.

Hva er DM på Instagram?

DM, eller Direct Message, er en privat meldingsfunksjon på Instagram som lar brukerne sende meldinger til hverandre uten å nødvendigvis legge til et bilde eller en video i innlegget. Det lar deg chatte, dele bilder, videoer, innlegg og annet innhold direkte med en eller flere personer på Instagram.

Hvordan sender du en DM på Instagram?

Å sende en DM på Instagram er enkelt. Her er trinnene du kan følge:

 1. Åpne Instagram-appen på din mobil eller nettbrett.
 2. Gå til hovedsiden ved å klikke på hjemikonet nederst til venstre.
 3. Trykk på papirflyikonet øverst til høyre på hovedsiden, eller sveip fra venstre til høyre fra hvilken som helst del av skjermen for å åpne DM-innboksen.
 4. Velg en kontakt ved å trykke på deres profilbilde eller søke dem opp ved hjelp av søkefeltet øverst på skjermen.
 5. Skriv inn din melding i tekstfeltet nederst på skjermen.
 6. Trykk på “Send” for å sende meldingen.

Hva kan du gjøre med DM på Instagram?

DM på Instagram kan brukes til en rekke formål. Her er noen ting du kan gjøre med DM:

 • Sende og motta private meldinger.
 • Del bilder og videoer eksklusivt med utvalgte personer eller grupper.
 • Opprett grupper for gruppesamtaler.
 • Del innlegg fra hovedfeeden din direkte til en kontakt.
 • Send story-oppdateringer direkte til en kontakt.

Funksjoner i DM på Instagram

DM på Instagram kommer med noen praktiske funksjoner som kan hjelpe deg med å ha bedre samtaler og dele innhold med brukere. Her er noen av funksjonene:

 • Emoji-svar:Du kan svare på en melding ved å trykke på emojiknappen og velge en passende emoji for å uttrykke dine følelser.
 • Meldingseffekter:Du kan legge til effekter på meldinger som forsvinner eller eksploderer når mottakeren leser dem.
 • Bildedeling:Du kan dele bilder og videoer direkte fra galleriet ditt eller ved å ta et bilde eller en video i selve DM-vinduet.
 • Hashtags og GIF-er:Du kan legge til hashtags og GIF-er i dine meldinger for å gjøre dem mer interaktive og morsomme.
 • Svar på en bestemt melding:Du kan svare på en bestemt melding ved å trykke og holde på meldingen og deretter velge “Svar”.
 • Markér meldinger som favoritt:Du kan markere viktige meldinger som favoritter, slik at du enkelt kan finne dem senere.

Oppsummering

DM på Instagram, eller Direct Message, er en flott funksjon som lar brukere sende private meldinger, bilder, videoer og annet innhold direkte til hverandre. Det gir muligheten til å ha private samtaler og dele øyeblikk med venner, bekjente og grupper på plattformen. Med et bredt utvalg av funksjoner kan du tilpasse dine meldinger og gjøre dine samtaler mer engasjerende. Nå som du vet alt du trenger å vite om DM på Instagram, er det på tide å utforske og nyte denne praktiske funksjonen!

Ofte stillede spørgsmål

Hva betyr DM på Instagram?

DM står for “direktemelding” og lar deg sende private meldinger til andre brukere på Instagram. Lær mer om hvordan du bruker DM-funksjonen på Instagram.

Hvordan sender jeg en DM på Instagram?

For å sende en DM, åpner du Instagram-appen, går til meldinger-delen og klikker på “+” -symbolet. Der kan du skrive inn brukernavnet til personen du vil sende meldingen til og trykke på send. Oppdag trinnene for å sende en DM på Instagram.

Kan jeg sende en DM til noen som ikke følger meg på Instagram?

Ja, du kan sende en DM til hvem som helst på Instagram, uavhengig av om de følger deg eller ikke, med mindre de har satt kontoen sin til privat. Finn ut hvordan du kan sende en DM til noen som ikke følger deg på Instagram.

Hvor lang kan en DM være på Instagram?

En DM på Instagram kan være opptil 10 000 tegn lang. Lær mer om lengden på DM-meldinger på Instagram.

Kan jeg sende bilder og videoer i en DM på Instagram?

Ja, du kan sende bilder og videoer som direktemeldinger på Instagram. Oppdag hvordan du kan dele bilder og videoer i en DM på Instagram.

Hvordan svarer jeg på en DM på Instagram?

For å svare på en DM, åpner du meldingsdelen på Instagram, velger meldingen du vil svare på, og skriver inn svaret ditt i tekstfeltet. Oppdag enkle trinn for å svare på en DM på Instagram.

Kan jeg fjerne eller slette en DM på Instagram?

Ja, du kan slette DM-meldinger på Instagram. For å fjerne en DM, velger du meldingen, trykker på menyikonet og velger “slett”. Finn ut hvordan du fjerner eller sletter DM-meldinger på Instagram.

Kan jeg blokkere noen fra å sende meg DM-er på Instagram?

Ja, du kan blokkere brukere fra å sende deg DM-er på Instagram. Gå til brukerens profil, klikk på menyikonet, og velg “blokker”. Oppdag trinnene for å blokkere noen fra å sende deg DM-er på Instagram.

Kan jeg skjule DM-forespørsler på Instagram?

Ja, du kan skjule DM-forespørsler på Instagram ved å velge innstillingene for personvern og filtrering. Lær hvordan du kan skjule DM-forespørsler på Instagram.

Kan jeg rapportere upassende eller støtende DM-er på Instagram?

Ja, du kan rapportere upassende eller støtende DM-er på Instagram ved å gå til meldingen, trykke på menyikonet og velge “rapporter”. Finn ut hvordan du kan rapportere upassende eller støtende DM-er på Instagram.

Artiklen Alt du trenger å vite om DM på Instagram har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 42 anmeldelser